tiistai 12. marraskuuta 2013

Haluatko Betlehemin Rauhantulen lippukuntasi tilaisuuteen?

Betlehemin Rauhantuli 2013 on joulun ajan valon ja rauhan viesti, joka myös symboloi meidän partiolaisten kykyä toimia yhteistyössä.

Betlehemin Rauhantuli matkaa halki Euroopan partiolaisten saattamana ja rauhan ja valon viesti palaa joulun alla sadoissa erilaisissa tilaisuuksissa. Betlehemin Rauhantuli muistuttaa rauhasta niin lippukuntien, seurakuntien tilaisuuksissa kuin vankiloissa ja vanhustentaloissakin.

Lippukuntien joulun ajan tilaisuuksiin yli tuhat vuotta palaneesta liekistä Betlehemissä alkuaan sytytetty Betlehemin Rauhantuli tuo arvokkuutta ja liekin yleisön eteen saattamisesta voi tehdä hyvin vaikuttavan hetken. Mihin juuri sinun lippukuntasi liekin haluaisi saattaa?

Betlehemin Rauhantulen noutoon ensimmäinen mahdollisuus tarjoutuu jo torstaina 12.12.2013 Partiotoimiston Joulukahvien aikaan. Lounais-Suomen Partiopiirin Kansainvälinen ja partioaatteellinen jaosto päivystää Betlehemin Rauhantulen kanssa Turun Partiotoimiston ulkopuolella  klo 15.00-18.00.

Ota mukaasi oma lyhty (esim myrskylyhty tai hyvällä tullensuojauksella varustettu kynttiläkyhty), johon voit Betlehemin Rauhantulen liekin alkuperäisestä tulesta jakaa.

Mikäli liikut autolla, varaudu seuraavasti:

- Autossa on oltava kuskin lisäksi joku, joka valvoo lyhtyä
- Jaostollamme on käytössään joukko kuljetuskanistereita, jotka on valmistettu isoista maaliastioista. Näitä ei kuitenkaan riitä kaikille tulen noutajille ja ne on siksi varattu pitkille matkoille. Varmista kuitenkin kuljetuksen turvallisuus: Lyhdyn saa pysymään tukevasti pystyssä esim. isossa, tyhjässä kurkkupurkissa tai sinkkiämpärissä, jonka pohjalla on reilu kerros hiekkaa. Ethän käytä muoviastioita!
- Varaa matkalle sammutuspeite ja jos mahdollista, pieni autoon/veneeseen tarkoitettu jauhesammutin
- Aja varovasti!

Huom! Tulta ei voi kuljettaa julkisissa liikennevälineissä.

Betlehemin Rauhantulen noutomahdollisuuksista informoidaan sitä mukaa, kun aikataulut varmentuvat. Lisätietoja voi kysellä myös mikaela.savolainen@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti