torstai 9. lokakuuta 2014

Betlehemin Rauhantuli tarvitsee lippukuntia saattajakseen


Kansainvälinen partioperinne on toimia Betlehemin Rauhantulen vastaanottajana, saattajana ja vartijana. Rauhan ja valon viesti saapuu 5.12. Turun kautta Suomeen Ruotsista ja liekki saatetaan mitä erilaisimpiin joulukuun tilaisuuksiin mm. kirkoissa ja partiokoloilla. Liekin lahjan vastaanottaa vuosittain myös arkkipiispa.

Kv- ja aatejaosto haastaa jokaisen piirin lippukunnan mukaan mahdollistamaan sen, että Betlehemin Rauhantuli saatetaan joulukuussa ainakin jokaiseen sellaiseen piirin seurakuntaan, joka toimii taustayhteistönä partiolippukunnalle. Jotta voimme luvata liekin seurakuntaan, tarvitsemme ensin "Kyllä, me hoidamme homman" -vahvistuksen jokaiselta lippukunnalta. Me selvitämme, mihin tilaisuuteen kukin seurakunta liekin toivoo, paikallinen lippukunta toimii liekin tilaisuuteen saattajana. Moni lippukunta on jo ilmoittautunut mukaan!

Ilmoittautukaa viim. 14.11. 2014 mukaan ja saatte tarkemmat ohjeet liekin noutamiseen, kuljettamiseen ja tilaisuuksiin saattamiseen: mikaela.savolainen(a)gmail.com osoitteeseen toivotaan lippukunnan nimi, taustayhteisönä toimivan seurakunnan nimi sekä lippukunnan yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tsekkaa BRT-uutiset: http://betleheminrauhantuli.blogspot.fi

Betlehemin Rauhantuli Turun Tuomiokirkossa jouluna 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti