torstai 3. joulukuuta 2015

Betlehemin Rauhantuli on saapunut Suomeen tänään torstaina

Lounais-Suomen Partiopiirin kansainvälinen ja partioaatteellinen jaosto nouti yön yli meritse matkanneet Betlehemin Rauhantulen varhain tänä aamuna. Liekin laivaan saattoivat Kappelskärissä St Georgs Scoutgillen i Sverigen kiltapartiolaiset ja lyhty matkasi turvallisesti FinnLinesin henkilökunnan valvonnassa. Varhaisen aamun vastaanottajien mukana oli myös Turun Sanomien toimittaja, perjantain lehdessä on ehkäpä mukava juttu projektista.

Tänään torstaina liekki palaa Turun Partiotoimistolla ja se matkaa jo hyvää vauhtia kohti eri ilmansuuntia voidakseen jakautua kymmeniin ja taas kymmeniin kynttilöihin sekä lyhtyihin joulun alla. Lounais-Suomen Partiopiiristä liekki matkaa myös muualle maahan. Tapahtumat 2015 -otsikon alta löydät tapahtumia ja paikkoja, joista liekin voi noutaa.

Kun otat kuvia Betlehemin Rauhantulesta, olisi mukavaa, jos lähetät niitä myös meille. Näin saamme myös kuvia liekin matkan varrelta. Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-välilehdeltä.

Muista käydä tutustumassa myösYhteispohjoismaiseen Rauhanviestiin, sen löydät Materiaalit-osiosta. Teksti soveltuu luettavaksi monissa tilaisuuksissa sellaisenaan tai sen ajatusta mukaellen.

Betlehemin Rauhantuli 2014 ja HeTa:n Kameleontit-vartion jäsenet Henrikin Kirkossa (Kuva: Juha Nappu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti