torstai 4. helmikuuta 2016

Betlehemin Rauhantuli 2015 Inkoosta Espooseen ja eteenpäin


kirjoittanut Pirjo Rintamäki

3.12. noudimme rauhantulen Inkoosta Espooseen. Kuvassa Jorma ja Pirjo Rintamäki ja Peter Arnkill
 3.12. illalla Exu Mäkinen nouti tulen Rintamäeltä Espoosta ja vei sen  Espoonlahteen, missä tuli jaettiin partiolaisten lupauksenanto-tilaisuudessa 6.12. Espoonlahden kirkossa. Partiolaiset myivät valmistamiaan lyhtyjä kirkkovieraille lippukuntansa hyväksi. 

8.12. Pirjo Rintamäki jakoi tulta Suomen Sairaanhoitajien Kristillisen seuran Espoon osaston Martat ja Mariat-illassa.6.12. Pirjo ja Jorma Rintamäki sekä Nanna Katavisto veivät tulen Espoon Tuomiokirkkoon kahteen partiolaisten lupauksenantotilaisuuteen.

Kirkosta Nanna otti tulen ja toimitti sen Pääkaupunkiseudun Partiolaisten glögitilaisuuteen 10.12. Tuli lähti kirkosta Katja Lehtolan lyhdyssä myös Kirkkonummelle.
9.12. Pirjo ja Jorma Rintamäki veivät tulen Lahteen Lahden killan joulu-juhlaan, josta Kauko Sahla vei sen 9.12. Nastolan srkn vapaaehtoisten kiitosjuhlaan ja Marja Vottonen Orimattilan kiltaan.

10.12. Pirjo ja Jorma Rintamäki veivät tulen Espoon metsänkävijöiden kynttiläkulkueeseen. Partiolaiset veivät kynttilät Espoon sankarivainajien haudoille.10.12. Keravalaiset partiolaiset Lotte Malkakorvan johdolla kävivät noutamassa tulen Rintamäen kodista Espoosta ja veivät sen Keravalle.


12.12. Pirio ja Jorma Rintamäki jakoivat tulta Kaisankodissa Espoon Yrjänäkillan joululounaalla. Samassa paikassa lounasti myös Vuosaaren seurakunnan kirkkoherra vaimonsa kanssa. Nämä kutsuivat rauhantulen jouluyön messuun Vuosaaren kirkkoon 24.12. klo 22.00, jonne lupasimme mennä.

Pirjo ja Jorma Rintamäki veivät rauhanviestin Espoon Tuomiokirkko-seurakunnan  Suvelan alueen senioreiden joululaulumessuun 20.12. ja kehoittivat kirkkovieraita noutamaan tulen heidän pihaltaan omiin lyhtyihinsä.
22.12. joitakin naapureita kävi noutamassa tulta. Tässä Kuusiston pariskunta, joka lupasi jakaa sitä tyttäriensä perheisiin joulun aikaan. Rauhantulentuojat toivotettiin tervetulleiksi myös ensi vuonna. Tämä oli nyt kolmas kerta täällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti